Öh. Katson juuri ekaa kertaa vahingossa Working Girlia. Kasarileffoista tulee aina jotenkin ihanan höppänä olo, eipä paljoa oo sillon asioista ajateltu :D ANYWAY, elokuvassa on hahmo nimeltä Cyn, jolla on HELVETIN ISO tukka! Osa läheisistäni tietää, että rakastan isoa tukkaa. Olen sisäisesti a proud black woman, isolla afrolla.
Kattokaa nyt tätä:
Working%20girl-normal.jpg
TÄYTTÄ KULTAA.

Normaalisti vihaan Joan Cusackia, mutta pelkästään tämän lookin takia jätän nyt ton Working girlin pyörimään taustalle.

Muita mielestäni FABULOUS hiustyylejä Whitney Houstonilta, Queen Erykah Badulta, Beyoncelta ja sit noi kolme miestä ??? sattu vaan googlehaulla eteen ja ansaitsivat paikkansa sydämessäni:
Whitney-normal.jpgErykah-normal.jpg
Beyonce-normal.jpgMetal-normal.jpg

 

Lisäksi olen kateellinen lähes kaikille muusikoille ja musiikista kiinnostuneille miehille ajalla 1988-1993. Tappaisin sellaisista hiuksista. Valitettavasti omistan suomalaiset liurut, joita epätoivoisesti yritän pitää pitkähköinä. Luonnostaan ison tukan saan, kun menen märillä hiuksilla nukkumaan, piehtaroin koko yön päätäni tyynyyn ja aamulla oikea puoli päästä on sekaisin.

Tässä muutama esimerkki kerroilta, jolloin olen saanut sisäisen tukkajumalani esiin. Kiitän näistä lookeista kreppirautaa (kasarimalli), foliopaperia, sekä peruukkirouva Leinoa ja hänen tyylitajuaan. Olen idioottien  pelossa maalaillut naamaani, JOS ET HUOMANNU. Just watch the hair! Haluaisin korostaa, että ensimmäisessä kuvassa kyseessä ei ole peruukkini varjo. Tein siitä noin ison. Harjalla. Rakastin tuota peruukkia. Rakastan. Harkitsen edelleen sen ostamista.

Tukka5-normal.jpg
Tukka3-normal.jpg
Tukka2-normal.jpg
Tukka1-normal.jpg

Tähän loppuun totean, että Melanie Griffith on vaan huono näyttelijä. Vaihdan kanavaa.