Tiiättekö, parjaan avokkiani vähän turhan usein ruokasnobiksi. Olenhan itsekin siihen suuntaan kallellaan. Kiitos avokin.
Eilen vietettiin pitkästä aikaa telkkaritonta, läppäritöntä ja puhelitonta iltaa, tehtiin herkkusalaattia fetasta ja avocadosta, syötiin juustoja ja vielä jälkkäriksi herkkujätskiä. Siihen päälle vähän primitivoa (ai niin, mun pitää kai viimeistellä pullo...). Oli ihanaa vain jutella ja nauttia hyvästä ruoasta, syksyn ensimmäinen kynttiläilta. Oltiin kerrankin fiksuja ja jätettiin 150 gramman briet ja goudat tiskille ja otettiin kaksi Castellon minijuustovalikoimaa. Ekaa kertaa ei juustoövereitä! Hyvä arki-illan cheeses-meininki.

No, O lähti tänään taas ulkomaille vuorokaudeksi. Back to basics. 
Tein laiskuuksissani lasagnettea tonnikalasta. Alla kuva. Tämmösiin ruokiin en todellakaan tarvitse goddess Stewartin tai devil Lawsonin ohjeita avuksi. Etkä säkään! Laita aineksia just niin paljon ja missä suhteessa ite haluat:

Hauskaa pastaa (hauskuus on tärkeää, ei mitään boring spagettia tai jotain myllynparasmakaronia)
Itse käytin jotain "ihan oikeeta italialaista" paksua putkipastaa, koska tykkään siitä, että putkien sisälle menee kamaa :))
Tomaattimurskaa (käytin luomua...luomu hyvä...)
Tonnikalaa vedessä 
Juustoraastetta
Sipulia ja valkosipalia (kuullota!!)
Papuja (ruokaistaa kivasti ja lisää roheiinin määrää)
Maitoa
Mausteita (oregano, tuore basilika, mustapippuri, valkopippuri, muskotti, suola)

Heitin kaikki muut ainekset samoin tein vuokaan, paitsi juuston, maidon ja pastat. Pasta medium miinukseksi, juusto sulaksi maitoon, heitä nekin vuokaan. Sekoita. Tyrkkää uuniin. Ota pois, kun lusikkaan ei seokseen painaessa enää kerry nestettä. 
Heitin myös päälle viimeiset kirsikkatomaatit, jotka löytyivät jääkaapista. Ne ei ihan survoutunu päälle, niin kuin kuvittelin. Oh well.
 

tonnilasa-normal.jpg


Sori tässä vaiheessa jo kuvat. En ole koskaan pöyhkeillyt hyvännäköisillä ruuilla. Vain hyvän makuisilla. Enkä käytä iphonea, jonka appsien kautta voisin jotenkin huijata nää kauniimmiksi.

Tässä alla iltapalasmoothie. GOD BLESS K-Marketin euron hedelmäpäiviä! Ostin pari päivää sitten kassillisen greippejä, omenoita ja mandariineja.

Greippi lihoineen
Kurkkua 10cm (
en oo vielä kärsinyt laulajan refluksista, mut jos se tällä huomenna tulis??!)
Keltainen kiwi
Puolikas banaani


Braunilla sekaisin ja mahaan!

smoothie-normal.jpg

 

Lopuksi vielä PSA: Jos joogaat, käy haistamassa mattoasi. Jos se haisee jalkasilsalle, PESE SE. Pesukoneeseen vaan, lyhyelle ohjelmalle ja anna kuivua rauhassa ilmavassa paikassa. Maistuu bhujangasana vähän paremmalta. Jos joogasalilla on mahdollisuus pyyhkiä matto desinfiointiaineella, käytä tämä tarjous hyväksesi. Olen huomannut, että se parhaimmillaan pidentää pesujen väliä ja mitä luultavimmin näin ollen pidentää maton ikää. 

 

xoxo Töölön Martha