Montakohan tappelua olen saanut aikaiseksi siivoamisesta?

Tai kuinka paskalta mun makaronilaatikot maistu vielä neljä vuotta sitten, koska rasva oli kauheaa ja suola vielä hirveempää?

Nykyään, kiitos ruokasnobiksi kutsumani avomieheni, ruoanlaittoni on ajautunut sellaisille raiteille, että lautaset nuollaan puhtaiksi sen jälkeen, kun kattilasta on ensin tyhjennetty kolme litraa keittoa. Ulkonäkökriisin yllättäessä ruokiani valitetaan liian hyviksi, jolloin niitä syömällä lihoo. Jes! Great success!

Tässä blogissa tulen käsittelemään onnistuneiden ruokien lisäksi epäonnistuneita ruokia, joista syytän Nigella Lawsonia. Ne ohjeet ei vaan toimi, 4real. Marthan toimii.

Siivouksen kanssa tilanne on sama, kuin ennenkin. Pakottamalla, "siivouspäiviä" ja -aikoja määräten tiskit ei peseydy koskaan. Mutta good lord kun saan siivousinspiraation (kyllä) pölyjen lisäksi kyytiä saa lipaston sisällöt, seinät ja huonekalut. Kärsin ADCD:sta. Attention deficit cleaning disorder.
Yksi uusimmista lempparisiivousasioista on etsiä siivouskikkoja netistä! Niiden avulla olen päässyt eroon homeesta tiivisteessä, napannut banaanikärpäsiä ja hinkannut seinistä erinäisiä skraiduja näkymättömiin. Niitä kertoja, kun olen saanut huudahtaa "YEAH, science bitch!!" siivotessa...

Tulen myös siis jakamaan siivoushetkiä kanssanne. Ole hyvä jo valmiiksi.
 

Ja kaikki tämä Martha Stewartin inspiroimana. I tell you, mille Marthalla ei ole vinkkiä tai reseptiä, sillä ei ole väliä. 

xoxo Töölön Martha ja http://www.marthastewart.com

6a011571399d6c970b01310fa250df970c-800wi